pondělí 12. dubna 2021

Oredake Minaito XX Shichauzo

 


Tagy:

Děj: 
Keiichi vypadá dobře, přesto si nemůže získat přítelkyni a obává se že zůstane panicem!  
Důvodem, proč si nemůže získat přítelkyni, je proto, že jeho roztomilý přítel z dětství Michiru je ním posedlý a tajně blokuje každou dívku, která se blíží Keiichi! Ukázalo se, že Michiru stopuje Keiichiho a chce ho uplně celého! Co udělá Keiichi s touto těžkou láskou?
 
 

3 komentáře:

  1. Ahojky, dostala jsem se k tobě přes tvé překlady batoto. ^^ Všimla jsem si tvé žádosti nahoře v záhlaví :D Kdybys měla zájem, mohla bych ti design tady na blogu opravit, udělat nějaký jednoduchý ;)
    + v této první kapitole, ten obrázek "18" a "pozor", nevzala jsi je z kapitol na mém blogu? Stačilo se zeptat, jestli je můžeš použít. I když jsou jednoduché, stále jsem je udělala já. ^^ Jestli je nemáš z mého blogu, tak se nic neděje a mohla bys mi říct, kde jsi je našla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc, moc moc moc moc se ti omlouvám! řešila jsem s imgur.com nějaký nepovolený obsah a nevěděla co dělat! ještě jednou se ti moc omlouvám!
      Teď mám v plánu, všechny překlady nahrát na Bato.to,(zjistila, jsem že nahrávání je jednoduší) kde už to není a ani nebude.
      prosím odpusť mi, vůbec jsem nepřemýšlela.
      hned to předělám.

      Vymazat
    2. Mě to nevadí, klidně to můžeš nechat. 😁 Jenom pro příště se zeptat 😉😁

      Vymazat

Oznámení či správy

malý info o mě a blogu

 Ahoj hoj. Jmenuji se Liliqbluebood, Jsem samostatná překladatelka..... ehm, a taky dělám všechno ostatní krom opravy chyb. Nepřekládám už j...